Menu Close

Vacature: Communicatieverantwoordelijke - deeltijds

Halle, Vlaanderen, België

Jobbeschrijving

Als communicatieverantwoordelijke bij Korys stap je mee in ons verhaal van geduldig, slim en vooral duurzaam investeren in bedrijven en ondernemers. Je krijgt de unieke kans om onze activiteiten en inspanningen te delen met de wereld. En dat allemaal met de spirit van de familie Colruyt als leidraad: people, planet en profit.

Als investeringsmaatschappij van de familie Colruyt heeft Korys een team van zo’n 30 professionals die weloverwogen en toekomstgericht investeringskeuzes maken. Enkele voorbeeldjes: het offshore windenergie bedrijf Parkwind, de online apotheker Newpharma en “scale-up of the year” databedrijf Ontoforce. Duurzame, innovatieve en boeiende verhalen (korys.be) waarmee jij aan de slag mag. Verwacht je aan een uitdagende start-up-mentaliteit waarbij veel opportuniteiten je pad kruisen.

Je vertaalt de marketingstrategie naar een communicatieplan (intern en extern) en versterkt zo mee onze merkpositionering bij onze stakeholders, in de investeerdersmarkt en bij het brede publiek. Het vormgeven van dit communicatieplan omvat verschillende verantwoordelijkheden:

 • Je organiseert en stuurt de redactievergadering. Daar bepalen jullie samen de prioriteiten, insteek en boodschap van de thema’s die uitgewerkt worden. Jij bewaakt hierbij steeds de content strategie, je houdt de doelgroep voor ogen en je durft kritische feedback te geven over de inhoudelijke meerwaarde van een thema.
 • Je maakt de briefings op voor het communicatiebureau, evalueert het creatieproces en stuurt bij waar nodig. Je houdt in de gaten dat de meegegeven insteek behouden blijft.
 • Je bewaakt de brand consistentie op elk niveau, van copy tot foto en video.
 • Zie je een opportuniteit om te communiceren? Dat leg jij ook op tafel.

Daarnaast werk je ook de communicatieaspecten van onze events uit, ben je verantwoordelijke voor de realisatie van ons jaarverslag en volg je andere communicatieprojecten van a tot z. Je werkt in deze job samen met de Project Manager en de Brand Marketeer voor Korys vanuit Colruyt Group.

Het gaat om een halftijdse functie.

Vaardigheden

 • Kennis en ervaring – Je hebt 5 jaar ervaring in een gelijkaardige functie, eventueel in een B2B-omgeving. Je bent al vertrouwd met communicatieplannen, de realisatie van jaarverslagen en de ondersteuning van events. Voeling met onze sector is een pluspunt.
 • Talenkennis – Je communiceert heel vlot in het Nederlands en Engels en hebt een goede kennis van het Frans.
 • Storyteller – Verhalen vertellen zit in je bloed. Je weet je doelgroepen te inspireren en te enthousiasmeren voor onze missie. Zo bouw je mee aan onze content strategie.
 • Discreet – Je komt in contact met confidentiële informatie en kan hier goed mee omgaan. We kunnen vertrouwen op je discretie.
 • Assertief en communicatief – Je staat stevig in je schoenen en kan je standpunt diplomatisch maar duidelijk verdedigen.
 • Zelfstandig – Je hecht veel belang aan jullie succes als team, maar kan goed zelfstandig werken.

Korys aanbod

 • Een mooie missie “Wij investeren om duurzame meerwaarde te creëren door onze holistische kijk, ons vakmanschap en onze toewijding”. Jij bouwt mee aan deze missie door onze verhalen en identiteit bekend te maken in de buitenwereld.
 • Marktconforme vergoeding – Wij bieden een marktconforme vergoeding voor de geleverde prestaties.

Contact

Geïnteresseerd? Stuur je cv en motivatie naar Manon Koutstaal via manon.koutstaal@colruytgroup.com. Of bel haar op         +32 2 363 55 45 voor meer informatie.