Menu Close

contacteer korys / team / team member

 

Dries Colpaert

Senior Advisor

Opleidingen

Dries behaalde zijn MBA (Master of Business Administration) in de afstudeerrichting Internationaal Management aan de University of Dallas, Texas en voorafgaand een BBA aan de E.U. Business School van Antwerpen.

Werkervaring

Dries vervoegde het Korys-team in september 2016 als Managing Partner. Vanaf 1 april 2020 zette hij zijn activiteiten als Managing Partner van Korys stop en neemt hij als Senior Advisor nog taken en verantwoordelijkheden op binnen Korys, alsook een bestuursmandaat bij Colruyt Group als vaste vertegenwoordiger van Korys.

Daarvoor was hij 33 jaar werkzaam bij Groep Colruyt, in diverse functies: eerst in de boekhouding, daarna in de verkoop (als winkelmanager), vervolgens als HR Director en ten slotte als General Manager in de Franse retail- en foodserviceactiviteiten. In deze periode realiseerde Dries verschillende overnames in Frankrijk.

Hobby's

Dries begeeft zich graag in de buitenlucht en houdt van fietsen en reizen. Ook een goed glas wijn laat hij niet aan zich voorbijgaan. Daarnaast is hij gepassioneerd door moderne en hedendaagse kunst.
Dries Colpaert