Menu Close

contacteer korys / team / team member

 

Geert Vyls

Marketing and Communication Manager

Opleidingen

Geert Vyls heeft een voorliefde voor taal en communicatie. Die passies vormden ook de rode draad doorheen zijn academisch parcours: Geert behaalde een masterdiploma Romaanse Talen en postgraduaat bedrijfscommunicatie aan de KU Leuven.

Werkervaring

De carrière van Geert startte als project manager webdevelopment bij Cable & Wireless. Daarna dompelde hij zich onder in de wereld van advertising, en dat bij verschillende reclamebureaus. Na een periode van 5 jaar als Account Director bij BBDO Belgium, besloot Geert aan de andere kant van de tafel te gaan zitten: die van de adverteerder zelf. Als senior Corporate Marketeer werkte hij binnen Colruyt Group voor merken zoals Colruyt Group, Eoly en Collibri Foundation. Momenteel is Geert verantwoordelijk voor de marketing en communicatie van het bedrijfsfonds Collibri Foundation, waakt hij als Brand marketeer over strategische marketingprojecten binnen Colruyt Group en stuurt hij de marketing en communicatie van Korys aan.

Hobby's

In zijn schaarse vrije tijd geniet Geert van de ‘goede dingen des levens’. Concreet? Zich verdiepen in een boeiend boek, een stevig tochtje lopen of roeien en genieten van lekkere wijn en dito eten. Ook na de werkuren prikkelt Geert zijn zin voor creativiteit, door regelmatig een opera-, dans- of toneelvoorstelling bij te wonen, zijn tuin te verfraaien, te schilderen of te tekenen en (hopelijk binnenkort) opnieuw saxofoon te spelen.
korys Geert vyls