Menu Close

contacteer korys / team / team member

Pierre-Louis Christiane

Strategy Office Manager

Pierre-Louis heeft een transversale rol waarin hij strategische inzichten en perspectieven ontwikkelt voor het management en de ecosysteemteams. Hij ondersteunt ook de Investment-teams bij belangrijke strategische projecten. Daarnaast ontwikkelt hij eveneens de duurzaamheidspraktijken.

Pierre-Louis is lovend over de werkethiek en het engagement van zijn collega’s bij Korys. Wat hij ook apprecieert is de multisectorale strategie van Korys.

Door zijn passie voor muziek kun je hem in zijn vrije tijd regelmatig aantreffen in platenzaken. Hij houdt ook van buitensporten en zoekt altijd een gelegenheid om te gaan fietsen, bergbeklimmen, skiƫn of wandelen.

Pierre-Louis begon bij Korys in 2021. Daarvoor werkte hij in strategieconsulting en impact investing. Hij heeft 2 jaar bij de Boston Consulting Group (BCG) gewerkt, voornamelijk aan strategie- en transformatieprojecten in de energie- en industriesector. Hij werkte ook 3 jaar bij KOIS Invest, een bedrijf in impactinvestering, waar hij zich richtte op het structureren van socialimpact-fondsen, en het ontwikkelen van innovatieve mechanismes voor sociale financiering.