Menu Close

contacteer korys / team / team member

 

Sandy Paquet

Paralegal

Opleidingen

Sandy behaalde een Master als Vertaler/Tolk aan de Université libre de Bruxelles (het voormalige ISTI). Ze deed juridische vaardigheden op tijdens avondcursussen en on-the-job trainingen.

Werkervaring

Sandy arriveerde in september 2016 bij Korys om de beleggingsteams te ondersteunen, bijvoorbeeld op vlak van contractbeheer en compliance. Ze richt zich vandaag ook op corporate housekeeping. Sandy begon haar carrière bij Sidley Austin LLP, waar ze assisteerde in een US-EU concurrentiezaak. Ze coördineerde ook antitrustzaken bij het European Commission’s Directorate-General for Competition, waar ze invallen voorbereidde en uitvoerde. Ze specialiseerde zich verder als paralegal professional bij MasterCard en Delhaize. Hier hield ze zich bezig met contractbeheer, juridische redactie en corporate housekeeping en beheerde ze intellectuele eigendom en aandeelhouderszaken. Haar projectmanagementvaardigheden ontwikkelde ze door mee te werken aan de fusie tussen Ahold en Delhaize. 

Hobby's

Sandy geniet ervan om haar twee zonen te zien opgroeien. Verder doet ze zowel aan basketbal, hardlopen als skiën. Sandy houdt ervan om de wereld rond te reizen en is heel geïnteresseerd in sport en wildlifefotografe.
Sandy Paquet